BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab - Sæby

Henriette Thaarup Ingvardsen
Sæbygårdvej 25
9300
Sæby

Find på kort

BDO Sæby - kvalitet er mere end tal!

Telefon:
99 89 14 00
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Statsautoriseret revisor, Sæby

I BDO har du den lokale revisor, der er tæt på i dagligdagen. En revisor, der bruger indsigt og indlevelse til at rådgive din forretning - og dig.

BDO - Når både overblik og detaljer tæller

På landsplan er vi godt 1.100 medarbejdere på 29 kontorer. Størrelsen vidner om en god portion erfaring med alt, der vedrører revision, regnskab, budget og økonomisk rådgivning generelt. Erfaringerne trækker vi på, når vi går ned i detaljerne og ser på regnskabernes nøjagtighed. Når vi reviderer, varetager vi både din virksomheds og samfundets interesser, for regnskaber skal være retvisende og aflagt i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Derfor tæller detaljerne.

Virksomhedens nærmeste rådgiver

Vi sætter en ære i at være din og din virksomheds nærmeste rådgiver. Den faglige viden, vores revisorer har, er et godt fundament for rettidig rådgivning, og når viden kombineres med indsigt og erfaringer, opnår du det store overblik og den sikkerhed, det giver. Samtidig har du alle fordelene af vores størrelse. Vores branchekendskab og specialister betyder, vi kan rådgive dig både nationalt og internationalt.

Fleksible løsninger på alt i bogholderi og løn til og rapportering

Vi kan hjælpe dig med bogføring og momsindberetning, løn, fakturering, betalinger, debitor- og kreditorbogholderi. Derudover kan vi også foretage Måneds-, kvartals- og årsafslutning, afstemningsarbejde, budgetter, likviditetstyring og anlægskartoteker.