BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab - Varde

Per Christensen
Markedspladsen 25
6800
Varde

Find på kort

BDO I Varde

Telefon:
75224700
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

BDO På landsplan

I BDO findes over 1100 medarbejdere spredt over 30 kontorer rundt i Danmark. Heraf er over 120 statsautoriserede revisorer. Ud over vores mange højtuddannede revisorer har vi specialister inden for skat og moms samt rådgivningsområderne it-revision, virksomhedshandel samt service og support, som både vores kunder og vi selv på kontoret i Varde kan gøre gavn af.

Virksomhedens nærmeste rådgiver

Hos BDO i Varde har du din lokale revisor, der er tæt på dig i dagligdagen. En revisor, der bruger indsigt og indlevelse til at rådgive din virksomhed- og dig. Vi sætter en ære i at være din og din virksomheds nærmeste rådgiver. Den faglige viden, vores revisorer har, er et godt fundament for rettidig rådgivning, og når viden kombineres med indsigt og erfaringer, opnår du det store overblik og den sikkerhed, det giver.

Revisor i E-conomic

Som en del af vores dagligdag har vi meget bogføring for mindre og mellemstore virksomheder, hvorved vi ofte stifter bekendtskab med forskellige bogføringsprogrammer. Ved at du bruger E-conomic kan vi yde assistance med rådgivning, samt hjælpe dig og din virksomhed med eventuelle problemstillinger, både hertil og til bogføringen generelt. Har du lyst, er du mere end velkommen til at kontakte os.