BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab - Aalborg

Malene S. Pedersen
Visionsvej 51
9000
Aalborg

Find på kort

BDO

Telefon:
+45 96 34 73 00
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

BDO - det bedste af 2 verdener

Vi har godt 1.000 engagerede og ambitiøse medarbejdere fordelt på kontorer i 29 byer i hele landet. Derfor tør vi godt påstå, at vi har en stærk lokal indsigt, der betyder, at vi er tæt på vores kunders hverdag. Samtidig er vi en del af et verdensomspændende BDO netværk. Når vores kunder har internationale spørgsmål, trækker på viden fra over 55.000 medarbejdere i 138 lande. Det giver dig garanti for korrekte svar, du kan bruge til at skabe yderligere vækst i din virksomhed. Vi er dermed både lokale og globale. Det kalder vi ”det bedste af to verdener”.

Vi dækker bredt

Vores kompetencer spænder fra vores godt 120 statsautoriserede revisorer, over specialister i moms, afgifter, køb og salg af virksomhed, it-revision til vores over 150 medarbejdere, der arbejder med revision og rådgivning af kommuner og andre offentlige virksomheder.

Organisation

BDO i Danmark består af BDO Statsautoriset revisionsaktieselskab og vores 100% ejede datterselskab BDO Kommunernes Revision, Godkendt revisionsaktieselskab. BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab er markedsledende inden for revision, regnskab, økonomisk rådgivning og serviceydelser til små og mellemstore virksomheder, SMV’erne. Vi er stolte af at hjælpe de danske SMV’er, da de i vores øjne er hovedingrediensen i dansk vækst. BDO Kommunernes Revision er anerkendt markedsleder inden for revision og rådgivning til kommuner og regioner. Vores målgrupper er forskellige, men udgangspunktet er det samme: Det tætte samarbejde. Vi er 100% danskejet og –ledet. Alle vores aktionærer er partnere og arbejder i virksomheden.