PwC Ringsted (Holbæk)

Tina Markwian
Eventyrvej 16
4100
Ringsted

Find på kort

Effektiv e-conomic hjælp i Holbæk

Telefon:
39453945
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Revision
Bogføring
Konvertering og start

e-conomic customers

101+ kunder

PwC i Holbæk er eksperter i regnskabsprogrammet e-conomic

Når I har brug for sparring og rådgivning til e-conomic i Holbæk-området, kan PwC’s lokale revisorer være behjælpelige. Vores specialister er højtkvalificerede i forhold til alle former for regnskabsførelse, så vi kan hjælpe jer med at skabe struktur og overblik i jeres virksomheds samlede økonomi.

Vi kommer ud i alle kroge af e-conomic

Et regnskabsprogram som e-conomic er en stor hjælp i jeres daglige administration, og det kan rigtig mange ting. Faktisk så mange, at det kan være svært at holde overblikket for jeres ansatte, hvis der ikke bliver afsat ressourcer til det. Vores trænede specialister har den nødvendige viden om alt fra den grundlæggende funktionalitet til komplicerede tillægsmoduler. Las os hjælpe med økonomistyringen, så I kan frigive ressourcer til at drive den øvrige del af jeres forretning.

Vi kender Holbæk og lokalområdet

Det kan godt være, at PwC er en international revisionsvirksomhed, der er til stede i hele verden, men med vores lokale kontor i Holbæk har vi også specialiseret os i de ting, der er vigtige for byens virksomheder. Vi har et indgående kendskab til den lokale lovgivning og kan trække på mange års erfaring med revision og administration af regnskaber for kunder i alle størrelser i området.

Få hjælp til at få det økonomiske overblik

Du får hjælp til meget mere end bare e-conomic med en statsautoriseret revisor i Holbæk fra PwC. Står I med ubesvarede spørgsmål om alt fra moms til årsrapporter, skatteregler eller andre emner, der relaterer sig til jeres økonomi, eller overvejer I bare at skifte revisor, så tøv ikke med at henvende jer for en uforpligtende samtale om jeres behov.