BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab - Odense

Allan Hauge
Fælledvej 1
5000
Odense C

Find på kort

BDO - Vi bruger også e-conomic

Telefon:
6312 7100
Fax:
63127101
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Står du og mangler hjælp til e-conomic? Så tøv ikke med at kontakte os.

BDO - Det bedste af to verdener

Din BDO revisor er tæt på i hverdagen og kender lokalområdet. Samtidig er din revisor en del af et stort fagligt netværk, og det kommer din forretning til gode. Vores specialister trækker på hinanden på kryds og tværs af specialer og landegrænser, og det sikrer, at den rådgivning, du får hos din lokale BDO revisor, er opdateret, skarp og anvendelig.

BDO Service og support

BDO har en unik og bred berøring med små og mellemstore virksomheders livsbetingelser. På hvert af vores 30 kontorer findes en Service og Support afdeling, der henvender sig direkte til bogholderifunktionen i din virksomhed. Som en del af vores rådgivningspalet er også valg af, og konvertering til elektroniske løsninger. E-conomic indgår naturligvis i denne palet.

BDO Kommunikerer

BDO udgiver løbende analyser, hvor vi på baggrund af vores regnskabstal tager temperaturen på udvalgte brancher. Rekviér vores analyser på www.bdo.dk/Publikationer, hvor du også kan tilmelde dig det populære nyhedsbrev Depechen, udgivet af vores skatte- og momsafdeling. Depechen udkommer hver anden uge og behandler det nyeste på skat- og momsområdet. I Linked-in forummet BDO Debatterer lægger vores eksperter fløjshandskerne og sætter aktuelle emner til debat. Vær med, byd ind i debatten og bliv klogere.www.bdo.dk