PwC - Holstebro

Birgit Risom
Hjaltesvej 16
7500
Holstebro

Find på kort

Få e-conomic hjælp af PwC i Holstebro

Telefon:
9611 1800
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

2-10 kunder

Hos PwC i Holstebro får du gennemgået regnskaberne til punkt og prikke

Bruger I e-conomic til at administrere jeres virksomheds regnskaber, og har I brug for rådgivning fra højtuddannede revisorer og økonomer? I vores Holstebroafdeling kan vi altid være behjælpelige med at skabe overblik og struktur i jeres økonomi.

Vi kommer ud i alle afkroge af e-conomic

Et program som e-conomic er svært at undvære i jeres hverdag, og med sine mange funktioner giver det rigtig mange muligheder – faktisk så mange, at det kræver mange interne ressourcer at holde overblikket. Vores specialister i Holstebro har alle de nødvendige kompetencer til at hjælpe jer med at holde styr på økonomien med e-conomic, så I kan koncentrere jer om at udvikle jeres forretning.

Vi har 47 års erfaring i Holstebro

Selvom PwC er en international virksomhed med kontorer over det meste af verden, så har vi med vores kontor i Holstebro en indgående specialviden om de lokale forhold, så jeres forretning får det optimale ud af vores service. PwC har haft kontor og kunder i Holstebro siden 1964, så vi er en integreret del af lokalsamfundet med en fornemmelse for, hvilke behov virksomhederne i området har i forhold til økonomisk rådgivning.

Få hjælp til alle dele af økonomien

Med en statsautoriseret revisor i Holstebro fra PwC får I ikke kun hjælp til e-conomic. Har I udfordringer med alt fra momsregnskabet til årsrapporten, skatteregler eller andre økonomiske emner, så kontakt os og få en uforpligtende vurdering af jeres situation.