BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab - Esbjerg

Dorte Larsen
Bavnehøjvej 6
6700
Esbjerg

Find på kort

BDO Esbjerg

Telefon:
75181666
Mobile:
41890183
Fax:
75180660
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Indlevelse skaber udvikling

BDO På landsplan

I BDO findes over 1100 medarbejdere spredt over 30 kontorer rundt i Danmark. Heraf er over 120 statsautoriserede revisorer. Ud over vores mange højtuddannede revisorer har vi specialister inden for skat og moms samt rådgivningsområderne it-revision, virksomhedshandel samt service og support, som både vores kunder og vi selv på kontoret i Varde kan gøre gavn af.

Virksomhedens nærmeste rådgiver

Hos BDO i Esbjerg har du din lokale revisor, der er tæt på dig i dagligdagen. En revisor, der bruger indsigt og indlevelse til at rådgive din virksomhed- og dig. Vi sætter en ære i at være din og din virksomheds nærmeste rådgiver. Den faglige viden, vores revisorer har, er et godt fundament for rettidig rådgivning, og når viden kombineres med indsigt og erfaringer, opnår du det store overblik og den sikkerhed, det giver.

Revisor i e-conomic

Som en del af vores dagligdag har vi meget bogføring for mindre og mellemstore virksomheder, hvorved vi ofte stifter bekendtskab med forskellige bogføringsprogrammer. Ved at du bruger E-conomic kan vi yde assistance med rådgivning, samt hjælpe dig og din virksomhed med eventuelle problemstillinger, både hertil og til bogføringen generelt. Har du lyst, er du mere end velkommen til at kontakte os.