Boligmanager

Udvalgt
Af: Boligmanager
Binder din ejendomsadministration bedre sammen
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Få overblik over dagens opgaver med et brugervenligt dashboard
  • Intuitiv oprettelsesprocedure af selskaber, ejendomme, lejemål og lejere
  • Et simpelt og sammenhængende indflytningsflow, der sikrer en god start på lejeforholdet
  • Digital lejekontraktskabelon med advokatgodkendt § 11 afsnit (A 10. udgave)
  • Automatisk huslejeopkrævning og nettoprisindeksregulering
  • Brugervenlig bogføring på selskab-, ejendom- og lejerniveau
  • Et skræddersyet system med tilpassede standardopsætninger på tværs af niveauerne – selskabs-, ejendoms-, lejemål- og lejerniveau
  • Online lejerportal med beskedsystem, opbevaring af dokumenter, overblik over huslejeopkrævninger og tilmelding til betalingsservice
Beskrivelse
Boligmanager er en del af BoligPortal, som sammen har en fælles vision om at bringe lejere og udlejere tættere sammen på en sikker og ordentlig måde. Boligmanager er et tidsoptimerende og topprofessionelt administrationssystem, der digitaliserer og effektiviserer manuelle, langsommelige processer. Systemet indeholder overblik over dagens opgaver, automatisk huslejehåndtering, digital lejekontraktskabelon, dashboard med restanceliste, brugervenligt bogføringsværktøj, portal til dialog med lejere og meget mere. Med fokus på dine behov, et brugervenligt design og professionelle løsninger får du adgang til ét komplet system til din ejendomsadministration.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer